Wat doet Iboga

Iboga wordt gebruikt voor psychologische en spirituele groei, persoonlijke ontwikkeling en voor het doorbreken van blokkades en verslavingen. Iboga werkt sterk ontgiftend en heeft een langdurig positief effect op het gebied in ons brein dat te maken heeft met het straf/beloning mechanisme. Hierdoor worden mensen voor maanden geholpen om slechte gewoonten te kunnen doorbreken.

Wij begeleiden je, zowel in het doorbreken van je verslavingen als bij je persoonlijke groei en zijn in staat deze processen betrokken en professioneel te begeleiden.

Doorbreken van verslavingen

Iboga is het meest krachtige middel wat er bestaat, om allerlei verslavingen te doorbreken. Of het nu gaat om tabak, drugs of andere verslavingen. Door de werkzame stoffen van Iboga blijven afkickverschijnselen weg  en is het verlangen, de hunkering, naar bijvoorbeeld een sigaret dermate gereduceerd, dat het niets meer is dan af en toe opkomend momentje van een oude gewoonte.

Bij 90 tot 95% van de deelnemers is 1 sessie al succesvol en is er geen verslavingsterugval.

Iboga kan je ook na de sessie persoonlijke inzichten geven en het is mogelijk dat dit een indringende ervaring is. Weet dat dit komt door het gebruik van Iboga en het altijd een positieve intentie heeft en dat de bijwerkingen vanzelf over gaan. Iboga werkt het beste als je je overgeeft aan het proces. Realiseer je, dat Iboga een medicijn is dat je helpt om beter mens te worden, het is een cadeau uit de natuur, heb vertrouwen. Bijwerkingen zijn per persoon verschillend, je zult je na de 2 daagse sessie wat moe kunnen voelen, licht in het hoofd, wat meer moeite met slapen e.d. maar dit gaat vanzelf weer voorbij. De ene persoon kan nergens last van hebben en soms zijn er mensen die er langduriger last van ervaren, maar je hoeft er niet zo veel betekenis aan te geven. Weet dat Iboga maanden na inname op subtiel niveau in je lichaam zijn heilzame uitwerking heeft.

Voor verder informatie kan je ons te allen tijde mailen.

Persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei

Iboga brengt je onderbewustzijn naar boven, geeft inzicht, helpt je oude patronen, belemmerende overtuigingen los te laten en blokkades op te lossen. Het kan krachtiger werken dan jaren psychotherapie. Door Iboga word je uitgenodigd om op een meestal liefdevolle wijze in contact te komen met je ware zelf.

Indien je al in psychotherapie bent geweest of een andere vorm van psychologische begeleiding hebt gehad, beschikt over een goed zelfinzicht en zelfreflectie zal je de boodschap van Iboga wellicht makkelijker kunnen plaatsen.

Voor iedereen werkt Iboga anders en het is mede afhankelijk van jouw intentie en motivatie. Iboga wordt over het algemeen ervaren als een innerlijke reis met willekeurige beelden, geluiden, herinneringen en indrukken zonder al te veel samenhang, vaak uit je verleden. Door sommigen wordt het omschreven als een reset van de computer waarbij alle overtollige informatie wordt verwijderd of zodanig bewerkt dat de emotionele lading geen of minder invloed heeft op je dagelijks functioneren.

Sommige mensen nemen ieder jaar een Iboga onderhoudskuur waardoor ze steeds een schil bij zichzelf afpellen.

Afdrukken E-mail